Voorbeeldevent

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. WIL JE GRAAG DEELNEMEN, NEEM DAN CONTACT OP MET DE AFDELING SALES VAN XPERT DATA.

Programma

Samen met DrayTek Taiwan en Xpert Data presenteren wij tijdens de DrayTek Dag op vrijdag 14 april a.s. een gevarieerd programma met productintroducties en informatie over de laatste technologieën en toepassingen in DrayTek producten. Daarnaast is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met andere deelnemers.

10.00 uur   Ontvangst
10.30 uur   Opening
10.35 uur   Introductie Xpert Data
10.40 uur   DrayTek introduceert nieuwe DrayOS
11.00 uur   DrayTek Connectivity
11.30 uur   Pauze
11.45 uur   DrayTek Managed wireless
12.15 uur   Ontwikkelingen Xpert Data
12.30 uur   Lunch & VR activiteit
13.30 uur   DrayTek Security
14.00 uur   Managed DrayTek switches
14.30 uur   Pauze
14.45 uur   DrayTek management
15.15 uur   DrayTek roadmap overview
15.45 uur   DrayTek Quiz
16.00 uur   Borrel

DrayTek introduceert nieuw DrayOS
Het DrayTek Operating System krijgt regelmatig updates, nu staan we echter voor een grote update, DrayOS 5. Henry Lo, Product Planner bij DrayTek Corporation Taiwan, introduceert dit nieuwe DrayOS platform.

DrayTek Connectivity
Verbonden zijn met het internet is in de meeste omgevingen van cruciaal belang. Maximale uptime; redundancy, high availability, failover en loadbalancing  in de DrayTek oplossingen maken dit mogelijk. In deze sessie introduceren we de nieuwste DrayTek active fiber/XGSPON, LTE/5G , VDSL en breedband oplossingen.

DrayTek Managed wireless
Ontwikkelingen op het gebied van WiFi6, MESH, roaming, managed wireless indoor/outdoor en Cloud AP’s komen aan bod tijdens deze sessie.

Ontwikkelingen Xpert Data
Als importeur en distributeur van DrayTek biedt Xpert Data o.a. logistieke diensten, support, presales en goede voorraadposities voor de BeNeLux. In deze sessie gaan we in op de merken, het product portfolio, logistieke diensten en het trainingsprogramma.

DrayTek Security
Beveiliging van netwerken is topprioriteit voor de systeembeheerder. DrayTek laat in deze sessie haar ontwikkelingen zien op gebied van Zero day security, content security management, firewalling, WPA3, VPN (wireguard, OpenVPN, SSL VPN, SHA512) en de laatste security updates.

Managed DrayTek switches
De productlijn van DrayTek switches breidt steeds verder uit. Maak in deze sessie kennis met de DrayTek Ethernet en fiber switches,
1G/2,5G/5G/10G switches, implementatie van Voice VLAN,
Surveillance VLAN, ONVIF Surveillance, OpenFlow en de laatste SDN technologie.

DrayTek Management
Cloud management is tegenwoordig niet meer weg te denken in het netwerklandschap, config backup, firmware upgrade, alarmmeldingen, SD WAN. Deze sessie gaat in op default ACS cloud, default configs, custom cloud en mogelijkheden voor API.

DrayTek roadmap overview
Vele nieuwe producten en oplossingen zijn langsgekomen deze dag. In deze sessie presenteren wij een totaaloverzicht van de nieuwe producten en oplossingen die DrayTek gaat introduceren.

Locatie Landgoed de Horst

De DrayTek Dag wordt gehouden bij Landgoed de Horst in Driebergen. Wij ontvangen je graag in het theater Maitland, een bijzonder vormgegeven congreslocatie.

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt Landgoed de Horst. Een bijzondere locatie waar leren en werken in een inspirerende, kunstzinnige en natuurrijke omgeving centraal staan.

Congreszaal Maitland
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Meer info locatie

Een kleine impressie van vorige jaren