Kennisbank

Kennisbank

VDSL-internet

29-06-2022

Aangezien VDSL-internet niet bij iedereen bekend is, lichten wij in deze blog een aantal kenmerken over VDSL-internet toe.

Lees meer

VPN-router

Virtual Private Network

25-04-2022

Wat is VPN precies en wat kan je met een VPN-router? In deze blog leggen wij je de voordelen uit van een VPN-verbinding en het verschil tussen een gewone VPN-verbinding of verbinding via een VPN-router.

Lees meer

4G & 5G routers

23-02-2022

4G en 5G routers zorgen ervoor dat je overal een snelle en stabiele internetverbinding hebt, ook op plekken waar geen vaste verbinding mogelijk is. Bijvoorbeeld op vakantie of in de trein, maar ook op locaties als tijdelijke winkels, festivals of plekken in het algemeen waar je geen goede vaste verbinding hebt.

Lees meer

Wifi 6

10-01-2022

Het wifi gebruik is de laatste jaren enorm toegenomen. We werken steeds meer thuis, bekijken video’s en films van de hoogste kwaliteit en luisteren muziek. Dit bevindt zich allemaal online, vandaar het dataverbruik steeds groter wordt. Een sterke wifi verbinding is hierbij van essentieel belang. Wifi 6 is de nieuwste versie van wifi. In deze blog leggen wij je de voordelen van wifi 6 uit en het verschil met de vorige versie!

Lees meer

Mesh wifi netwerk

Wat is Wireless Mesh wifi?

05-01-2022

Een Mesh wifi netwerk is de eenvoudigste en snelste manier om het hele huis of kantoor te voorzien van goed wifi bereik. Maar wat houdt Mesh wifi eigenlijk in? Lees het in onze blog!

Lees meer